Brak towaru

Brit Premium By Nature Adult M Medium 3kg

Dostępność: Brak towaru
58.79
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
17
  • Inpost Paczkomaty 17
  • Kurier Inpost 21
Więcej o produkcie
Dostępność:
Niedostępny
Waga
3 kg

Brit Premium By Nature Adult M


Pełnoporcjowa formuła z kurczakiem dla dorosłych psów średnich ras (10 - 25 kg)



Skład

kurczak 45% (odwodniony 25%, pozbawiony kości 20%), owies, pszenica, tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszanką tokoferoli), kukurydza, suszone jabłka, olej łososiowy (2%), hydrolizowana wątroba z kurczaka, drożdże piwne, kolagen, skorupiaki (źródło glukozaminy, 210 mg / kg), ekstrakt (źródło chondroityny, 150 mg / kg), zioła i owoce (goździki, cytrusy, rozmaryn, kurkuma, 120 mg / kg), mannanoligosacharydy (120 mg / kg), fruktooligosacharydy (90 mg / kg), juka Mojave (90 mg / kg), suszony rumianek (80 mg / kg), małże zielonowargowe (źródło glikozoaminoglikanów, 50 mg / kg), suszone jagody ( 50 mg / kg).



Składniki analityczne:

białko surowe 26,0%, zawartość tłuszczu 15,0%, wilgotność 10,0%, popiół surowy 7,0%, włókno surowe 2,2%, wapń 1,5%, fosfor 1,1%, omega 3 0,2%, omega 6 1,7%



Dodatki:

witamina A (3a672a) 20 000 IU, witamina D3 (E671) 1 000 jm, witamina E (α-tokoferol) (3a700) 400 mg, biotyna (3a880) 0,5 mg, chlorek choliny (3a890) 500 mg, chelat cynkowy wodzianu aminokwasów (3b606) 70 mg, chelat żelazawy wodzianu aminokwasów (E1) 60 mg, chelat manganowy wodzianu aminokwasów (E5) 30 mg, jodek potasu (3b201) 0,5 mg, chelat miedziowy wodzianu aminokwasów (E4) 12 mg, organiczna postać selenu wytwarzana przez Saccaromyces cerevisiae CNCM I-3060 (dezaktywowane selenowo drożdże) (3b8.10) 0,2 mg,
Zawiera antyoksydanty zatwierdzone przez UE: ekstrakty tokoferolu z oleju roślinnego (1b306), palmitynian askorbylu (1b304) i ekstrakt z rozmarynu



Dawkowanie:

Waga psa Dzienna porcja
10 kg 120 g
15 kg 160 g
20 kg 190 g
25 kg 230 g
Parametry:
Dostępność:
Niedostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: