Josera Meat Lovers Pure Indyk puszka 400g

Dostępność: Duża dostępność
12.32
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
17
  • Inpost Paczkomaty 17
  • Kurier Inpost 21
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.4 kg

Josera Meat Lovers Pure Indyk


Meat Lovers Pure to odpowiednio zbilansowane, pełnoporcjowe karmy nadające się idealnie do codziennego żywienia, jak również smaczny dodatek do diety dorosłego czworonoga.

Psi smakosze znajdą w puszce pysznego indyka, soczysty bulion i wartościowe minerały. Nic więcej! Ponieważ wiemy, że nic więcej nie jest potrzebne. To po prostu mięsna uczta, idealna dla każdego dorosłego psa.

Meat Lovers Pure Indyk zawiera tylko jedno źródło białka, dzięki czemu minimalizuje ryzyko reakcji alergicznej u Twojego psa

 

  • Pełnoporcjowy, monobiałkowy posiłek dla dorosłych psów
  • Mokra karma o wysokiej zawartości mięsa (68%)
  • Wysokoprzyswajalne składniki dla prawidłowego trawienia
  • 100% czysty skład - brak ukrytych składników w karmach
  • Bez dodatku cukru, barwników, aromatów, konserwantów i innych zbędnych składników
  • Produkcja w 100% neutralna dla klimatu



Skład:

68,0% indyk (mięso, żołądek, wątróbka, serce, szyjka); 31,0% wywar; 1,0% minerały



Dodatki dietetyczne w 1 kg:

200 j.m. witaminy D3; 51 mg witaminy E; 45 mg witaminy C; 28 mg witaminy B1; 11 mg witaminy B2; 22 mg witaminy B6; 112 mcg witaminy B12; 22 mg D-pantotenianu wapnia; 45 mg niacyny; 1 mg kwasu foliowego; 336 mcg biotyny; 15,0 mg cynku (uwodniony glicynowy chelat cynku (postać stała)); 3,00 mg manganu (tlenek manganu(II)); 0,75 mg jodu (bezwodny jodan wapnia).



Analiza:

Białko % 11,9
Tłuszcz % 6,5
Włókno surowe % 0,5
Popiół surowy % 1,7
BAW (związki bezazo-
towe wyciągowe)
% 0,4
Wilgotność % 79,0%
Wapń % 0,26
Fosfor % 0,20
Sód % 0,16




Dawkowanie:

Waga psa Dzienna porcja
5 kg 310 - 430 g
10 kg 530 - 720 g
20 kg 880 - 1210 g
30 kg 1200 - 1640 g
40 kg 1485 - 2033 g

 

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: