Informujemy, że w dniach 30.12.2024 do 06.01.2025 nie będziemy prowadzić wysyłki. 

Zamówienia złożone w tym czasie będziemy pakować od wtorku 07.02.2025 r.

Najlepszego w nowym roku!

Paka Zwierzaka Lio PEPE Przysmak Beef (mięso wołowe) 60g

Dostępność: Średnia dostępność
28.45
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
17
  • Inpost Paczkomaty 17
  • Kurier Inpost 21
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.06 kg

PAKA ZWIERZAKA LIO PEPE - BEEF (Mięso wołowe)


Kruche, smakowite kawałki mięsa wołowego to doskonałe uzupełnienie posiłków dla psów każdej wielkości. Mięso przeszło przez proces liofilizacji, który polega na zamrożeniu, a następnie suszeniu w próżni. Dzięki temu procesowi z produktu usuwane jest 98% wody i zachowane są wszystkie witaminy, minerały i smak. Produkty liofilizowane posiadają dużo więcej wartości odżywczych niż te suszone w tradycyjny sposób.
 
To prawdziwa uczta smakowa i bomba witaminowa jakości HUMAN GRADE. Produkty są odpowiednie do spożycia zarówno przez psa jak i kota.


Produkt możemy podawać na kilka sposobów:

  • bezpośrednio do pyszczka
  • po zalaniu wodą w proporcji 1 g : 5 ml wody (odczekaj 10 min.)
  • jako substytut posiłku BARF


Mięso wołowe jest doskonałym źródłem pełnowartościowego białka, które jest niezbędne do budowy i regeneracji tkanek. Jest bogate w witaminy z grupy B, szczególnie B12, B6 i niacynę, które są istotne dla funkcjonowania układu nerwowego. Mięso wołowe dostarcza ważnych minerałów, takich jak żelazo, cynk i selen. Żelazo w mięsie wołowym jest w formie hemowej, co oznacza, że jest lepiej przyswajalne przez organizm niż żelazo roślinne.

Składniki 100% naturalne, bez dodatku cukru, barwników, konserwantów i sztucznych dodatków.

Stanowi idealne uzupełnienie diety psa.



Skład:

100% mięsa wołowego



Analiza:

Białko (67%), tłuszcz (29%), popiół (3,6%), wilgotność (1,3%) włókno surowe (0,6%)



Dawkowanie:

Podawać jako przekąskę lub nagrodę.

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: