Purbello Dog Monoprotein Sausage Wołowina 400g

Dostępność: Duża dostępność
17.92
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
17
  • Inpost Paczkomaty 17
  • Kurier Inpost 21
Więcej o produkcie
Dostępność:
Dostępny
Waga
0.15 kg

Purbello Sausage - kiełbasa mięsna dla psów. Występuje w różnych gramaturach, aby spełnić potrzeby psów każdej wielkości.

Otwórz i podawaj jedną kiełbasę mięsną dziennie lub jako porcję posiłku. Możesz ją także kroić na apetyczne kąski do stosowania jako nagroda lub przysmak między posiłkami. To produkt zawsze świeży i optymalny pod względem konsystencji i zapachu.

Receptury Purbello opierają się na potrzebach współczesnego psa domowego w zakresie składników odżywczych i witamin. Ze względu na pierwszorzędny i przyjazny psom monoproteinowy skład, Purbello doskonale nadaje się również dla psów wrażliwych.

 

  • Formuła monoproteinowa
  • Jędrna konsystencja
  • Wysoka zawartość mięsa
  • Wytwarzana tylko ze świeżych mięs, owoców i warzyw
  • Nie zawiera zbóż i glutenu
  • Bez konserwantów
  • Wyprodukowana w Niemczech




Skład:

Wołowina i podroby wołowe 90%, jabłka 4,8%, gryka 2%, siemię lniane częściowo odtłuszczone 1,2%, minerały 1%, wapień muszlowy 1%


Składniki analityczne:

Białko surowe 12,7%, oleje i tłuszcze surowe 3,8%, popiół surowy 2,8%, włókno surowe 0,7%, wilgotność 74,0%



Dodatki dietetyczne na 1 kg:

Witamina D3 (3a671) 224 IU, żelazo (3b106) 18 mg, mangan (3b504) 3 mg, cynk (3b606) 16 mg, jod (3b202) 0,84 mg, selen (3b801) 0,03 mg



Zalecana dzienna ilość/zapotrzebowanie:

Dzienna porcja powinna wynosić ok. 2-3% masy ciała.

Waga psa Dzienna porcja
ok. 3 kg 60 - 90 g
ok. 5 kg 100 - 150 g
ok. 10 kg 200 - 300 g
ok. 20 kg 400 - 600 g
ok. 30 kg 600 - 900 g
ok. 40 kg 800 - 1200 g


Są to ilości orientacyjne. Rzeczywiste zapotrzebowanie zależy od wieku i aktywności psa. Zapewnić zwierzęciu wystarczającą ilość świeżej wody.

Parametry:
Dostępność:
Dostępny
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: